VELP - Hoofdstraat 104

Vraagprijs
€ 259.000,- k.k.
Huurprijs
€ 22.500,- per jaar

Algemeen
Plaats
VELP
Postcode
6881 TJ
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemmingen
Winkelruimte
Oppervlakten
kantoorruimte
140 m2
Parkeerfaciliteiten
parkeerterrein blauwe zone

Omschrijving

TE HUUR OF TE KOOP TURN KEY OP TE LEVEREN KANTOOR/WINKELRUIMTE IN HET HART VAN VELP

OOK ALS BELEGGINGSOBJECT SAMEN MET VERHUURDE BUURPAND TE KOOP!

Midden in centrum Velp tegenover de Hema en naast ABN Amro en parkeerterrein gelegen, KANTOOR/WINKEL/DAGHOREA ruimte welke zowel te huur als te koop wordt aangeboden.

De ruimte is gelegen op een goede zicht locatie en heeft een front van 4.9 meter. De winkel-kantoorruimte is totaal ca. 140 m2 groot, excl. kelder van 17 m2.

De ruimte is momenteel in gebruik als makelaarskantoor en ingericht met een ontvangstruimte, drie kantoren, waarvan twee zeer ruime, pantry met keukenblok en toiletruimte en halletje met garderobe en achteringang. Ook een alternatieve, open indeling is mogelijk, zie ook plattegronden en artist impressie voor een beeld hiervan.

Er is een archief/opslagruimte in de kelder.

De ruimte wordt verwarmd middels blokverwarming en er is airco aanwezig. Verder is de ruimte voorzien van isolerende beglazing, systeemplafonds, vloerbedekking, bekabeling voor computers en telefoon en recent aangebrachte LED verlichting.

De inrichting van het kantoor is desgewenst beschikbaar, tevens is het ook mogelijk één of twee garages op het achtergelegen terrein bij te kopen/huren. Er is parkeerruimte op het terrein van de vereniging achter het complex.

Ligging:
Gunstige ligging in het centrum van Velp, tegenover de Hema, diverse andere winkels en speciaalzaken. Verder zijn en het centrum van Velp te vinden: Albert Heijn, Etos, Blokker, Bruna, Kruidvat en Intertoys, evenals diverse eet- / broodjeszaken zoals Bakker Bart en Brasserie Hugo’s.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid per auto:
Het object is per auto goed bereikbaar door een snelle verbinding met o.a. de snelweg A12 (Den Haag – Arnhem / Oberhausen) en de snelweg A50 (Zwolle – Eindhoven)

Goede bereikbaarheid per openbaar vervoer:
In de Hoofdstraat bevinden zich diverse bushalten.

De vraagprijs bedraagt € 259.500,=. Eventueel is de naast gelegen winkelruimte (nummer 102, verhuurd) ook te koop.

De huur bedraagt € 22.500,=, dit is inclusief servicekosten (de ruimte maakt deel uit van een VVE) en exclusief voorschot stookkosten en exclusief garages.

De bestemming is voorzieningen.

Interesse?

neem dan direct even contact met ons op! vul onderstaand formulier in of bel

026-361 70 23

Plattegrond

Streetview