onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Rheden – Arnhemsestraatweg 2€ 595.000,- k.k.

Bijzonder fraaie, vrijstaande jaren dertig villa die letterlijk aan de voet van de Veluwezoom ligt. U wandelt vanuit het huis zo de natuur in! Dit vrijstaande en goed onderhouden woonhuis bevindt zich op de hoek van de Arnhemsestraatweg en het Rozenbos, naast een mooi plantsoen met twee markante oude kastanjes. Het Rozenbos voert direct naar het Posbankgebied. De karakteristieke gezinswoning biedt veel privacy en heeft nog veel van de originele elementen zoals glas-in-lood-ramen. De grote, schitterende en besloten tuin ligt rondom het huis en heeft diverse zonnige terrassen. Verder is er een vrijstaande stenen garage aanwezig.

Rheden – Rozenbos 1€ 925.000,- k.k.

Op schitterend diep perceel aan de bosrand gelegen vrijstaande villa “Floreuse”. Deze in 1928 in vakwerkstijl gebouwde villa is in 1972 uitgebreid met een ruime en smaakvolle aanbouw. De villa heeft een bijzonder sfeervolle uitstraling en biedt u heerlijk veel woonruimte met de mogelijkheid tot wonen en slapen op de begane grond. De zuid westelijk gelegen, parkachtige tuin waaiert in breedte uit aan de achterzijde en grenst aan het landgoed “de Valkenberg”. De tuin biedt optimale zon, schaduw en privacy met royale terrassen aan de zuidkant van het huis.

Velp – Den Heuvel 158€ 115.000,- k.k.

Velp – Dr. van der Feltzlaan 20€ 299.000,- K.K.

Velp – Heemskerklaan 10€ 189.000,- k.k.

Aan de fraaie Heemskerklaan in Velp Noord gelegen ruim drie kamer appartement met balkon op het Westen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in het kleinschalige complex “Movimento”op loopafstand van het centrum van Velp, station en de bossen van Biljoen en Beekhuizen. Er is een bushalte nabij gelegen. Het complex “Movimento” heeft een lift, eigen recreatie ruimte en logeerkamers, die u kunt huren. Tevens beschikt het complex over een gemeenschappelijk dakterras. Er is een berging in de onderbouw en het appartement beschikt over een eigen garagebox.

Velp – Nieuw Schoonoord 270€ 235.000,- k.k.

Ruim 3-kamerappartement van 82 m2 op de tweede etage met een balkon op het zuiden en fraai zicht op de mooie binnentuin. Een ruime berging in de onderbouw is in de koopprijs inbegrepen. Het appartement behoort tot een goed onderhouden wooncomplex met actieve VvE. De interne voorzieningen in het complex en de nabijheid van het centrum van het leuke en mooi gelegen Velp met zijn vele voorzieningen zijn pluspunten van dit appartement.

Velp – Pastoor Koenestraat 23€ 129.000,- k.k.

VRAAGPRIJS = VANAFPRIJS!

Velp – Zaalboslaan 6€ 275.000,- k.k.

VRAAGPRIJS = VANAFPRIJS. Biedingen vanaf € 275.000,- worden serieus door verkoper in overweging genomen. Uitgebouwde helft van dubbel woonhuis op fraai ruim perceel, met vrijstaande garage en schuur. Dit heerlijk ruime huis ligt in een rustig woonwijkje aan de rand van Velp en heeft een perceel van 440 m2 met tuin rondom de woning. De achtertuin is gelegen op het Zuiden. Het wijkje waarin de woning is gelegen is verkeersluw, maar ligt wel in nabijheid van winkels, scholen en op korte afstand van de stad.