onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Arnhem – Beverweerdlaan 32prijs op aanvraag

Arnhem – Graslaan 27-2€ 150.000,- k.k.

Royaal en zonnig vijf kamer appartement, gelegen aan een rustige laan in een woonwijk vlakbij de uiterwaarden van de Rijn. Dit jaren ’50 appartement heeft de leuke kenmerken van deze bouwperiode, zoals paneeldeuren, schouwtjes en suite deuren. De grote raampartijen en balkons aan voor en achterzijde zorgen voor een lichte en ruimtelijke sfeer en de ruimten in het appartement zijn van een goed formaat. Het appartement ligt in een complex met actieve VvE, welke professioneel beheerd wordt.

Rheden – Groenestraat 43€ 279.000,- k.k.

CENTRUM LIGGING ÉN VERRASSEND GROTE TUIN
Deze helft van dubbel uit 1926 biedt een unieke combi: wonen in het centrum met alle voorzieningen en toch een hele grote en vrije tuin, waar je rust en privacy vindt. Bovendien is het huis intern flink gemoderniseerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Kom binnen kijken om het zelf te ervaren!

Rozendaal – Jachtlaan 10€ 375.000,- k.k.

Velp – Arnhemsestraatweg 26€ 675.000,- k.k.

Deze prachtige en ZEER GOED onderhouden VRIJSTAANDE Villa uit 1930 met bijzonder veel ruimte is gelegen op een heel ruim perceel met een mooi aangelegde (zonnige) tuin op het zuid/westen. Deze charmante villa kent vele mooie kenmerken uit deze bouwperiode zoals glas-in-lood ramen, originele luiken rondom, massief balkenplafond, massief marmeren openhaard partij, ruim trappenhuis, enz.. Deze Villa is op ruime afstand en wat hoger gebouwd van de openbare weg en kent zeer veel rust en privacy. Door deze ideale ligging met ruime parkeergelegenheid voor 2 á 3 auto’s en een schitterende op en afrit van dit perceel kunt u alles (centrum Velp, Arnhem, bussen, ed.) op loopafstand bereiken.

Velp – Sophiastraat 55€ 230.000,- k.k.

Velp – Talinsingel 11€ 350.000,- k.k.

VRAAGPRIJS = VANAFPRIJS! In gewilde woonwijk gelegen vrijstaande semi-bungalow met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping. Er is een garage, schuur en overkapping op het ruime perceel aanwezig. Door de ligging bieden de woning en het perceel veel privacy. woonoppervlak 117 m2, perceel 646 m2.