onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

De Steeg – Hoofdstraat 106op aanvraag

In het centrum van De Steeg gelegen, onder architectuur gebouwde, zeer ruime helft van dubbele villa met kantoor- praktijkruimte met eigen entree. Deze moderne villa is in uitmuntende staat van onderhoud en heeft een hoog en luxe afwerkingsniveau. De diepe, fraai aangelegde tuin biedt optimaal zon en privacy en een vrijstaande schuur met zolder.

Rheden – Arnhemsestraatweg 2€ 595.000,- k.k.

Bijzonder fraaie, vrijstaande jaren dertig villa die letterlijk aan de voet van de Veluwezoom ligt. U wandelt vanuit het huis zo de natuur in! Dit vrijstaande en goed onderhouden woonhuis bevindt zich op de hoek van de Arnhemsestraatweg en het Rozenbos, naast een mooi plantsoen met twee markante oude kastanjes. Het Rozenbos voert direct naar het Posbankgebied. De karakteristieke gezinswoning biedt veel privacy en heeft nog veel van de originele elementen zoals glas-in-lood-ramen. De grote, schitterende en besloten tuin ligt rondom het huis en heeft diverse zonnige terrassen. Verder is er een vrijstaande stenen garage aanwezig.

Rheden – Rozenbos 1€ 925.000,- k.k.

Op schitterend diep perceel aan de bosrand gelegen vrijstaande villa “Floreuse”. Deze in 1928 in vakwerkstijl gebouwde villa is in 1972 uitgebreid met een ruime en smaakvolle aanbouw. De villa heeft een bijzonder sfeervolle uitstraling en biedt u heerlijk veel woonruimte met de mogelijkheid tot wonen en slapen op de begane grond. De zuid westelijk gelegen, parkachtige tuin waaiert in breedte uit aan de achterzijde en grenst aan het landgoed “de Valkenberg”. De tuin biedt optimale zon, schaduw en privacy met royale terrassen aan de zuidkant van het huis.

Velp – Heemskerklaan 10€ 189.000,- k.k.

Aan de fraaie Heemskerklaan in Velp Noord gelegen ruim drie kamer appartement met balkon op het Westen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in het kleinschalige complex “Movimento”op loopafstand van het centrum van Velp, station en de bossen van Biljoen en Beekhuizen. Er is een bushalte nabij gelegen. Het complex “Movimento” heeft een lift, eigen recreatie ruimte en logeerkamers, die u kunt huren. Tevens beschikt het complex over een gemeenschappelijk dakterras. Er is een berging in de onderbouw en het appartement beschikt over een eigen garagebox.

Velp – Laarweg 27-A€ 269.000,- k.k.

n fraaie en rustige straat gelegen helft van dubbele woning met grote aanbouw, schuur en vrij gelegen, zonnige tuin. De woning is tegenover landgoed Larenstein gelegen en heeft een vrij uitzicht op het park. Deze woning is wat gedateerd maar biedt veel potentie en ruimte. Op de tweede verdieping kan eenvoudig een extra grote, 4e slaapkamer gerealiseerd worden. Ook voor hobby of klussen is er veel ruimte in de aanbouw en schuur (7.8m x 3.4m) met zolder. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, station, uitvalswegen maar ook natuur liggen op korte afstand. Een ideale woonplek met veel vrijheid en ruimte. Deze woning is zeker een bezoek waard.