Assink Makelaars in een nieuwe jas!

Wellicht heeft u ze al zien hangen: de posters drie deuren verder op de Hoofdstraat. ‘Hier wordt gewerkt aan het nieuwe Assink’ is er te lezen. Want: wij gaan verhuizen! En dat niet alleen: Assink krijgt een nieuwe, moderne en op maat gemaakte jas aangemeten.

Want, ons huidige onderkomen werd wat te krap, en was ook wel toe aan wat vernieuwing. Toen we dus de mogelijkheid kregen om te verhuizen hebben we die kans genomen. De komende maanden wordt er hard gewerkt om ons nieuwe onderkomen gereed te maken voor de opening begin juni. De aankomende verhuizing was voor ons gelijk een goede aanleiding om naar de rest van onze bedrijfsvoering te kijken. Wij stonden dit jaar voor de keus om bij de ERA franchise te blijven of om een andere weg in te slaan.

We hebben alle voor- en nadelen gewogen en zijn tot de conclusie gekomen dat het voor onze opdrachtgevers meer voordelen biedt om zelfstandig verder te gaan. Het ERA-lidmaatschap biedt ons niet (meer) de innovatieve tools die wij graag inzetten bij de verkoop van uw woning. Het verlaten van de franchise geeft ons de mogelijkheid meer maatwerk te leveren en zelf middelen te ontwikkelen. Door een meer pand- en doelgroepgerichte aanpak kunnen wij uw huis optimaal in de markt zetten en een nog beter resultaat bereiken.

Uiteraard blijft service hoog in het vaandel staan en blijven wij aangesloten bij de NVM. Wel hoort bij deze nieuwe aanpak ook een nieuwe look. Een nieuwe frisse huisstijl, die wij tegelijk met de opening van ons nieuwe pand zullen presenteren. Een uitnodiging hiervoor volgt nog.

We kijken er naar uit u straks van dienst te zijn vanuit ons nieuwe kantoor op Hoofdstraat 166 in Velp.Vragen? App ons!