Velp - Hoofdstraat 188- 188A

Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.

Algemeen
Plaats
Velp
Postcode
6881 TM
Hoofdbestemming
winkelruimte
Liggingen
wijkwinkelcentrum
Oppervlakten
woonruimte
164 m2
winkelruimte
247 m2
Aantal
2

Omschrijving

Beleggingsobject:
Te koop: een aantrekkelijk centraal gelegen beleggingsobject met een uitstekend rendement!!
Dit object is een midden in de winkelstraat van Velp gelegen verhuurde winkelruimte met opslag en een verhuurde bovenwoning.

Ligging:
Zeer gunstig gelegen winkel ( 152 m2) met magazijn ( 95 m2) en droge kelder van in totaal ca. 247 m2 in het centrum van Velp. De winkel heeft een zeer brede etalage en daardoor goed verhuurbaar. De andere winkels in de straat zijn onder andere: Albert Heijn, Etos, Blokker, Bruna, Kruidvat en Intertoys, alsmede diverse eet-/broodjeszaken zoals Bakker Bart en brasserie Hugo’s.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto.

Vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte van de winkelruimte bedraagt ca. 152 m2. Frontbreedte is ca. 11 meter. Er is ook nog een droge opslagruimte direct achter de winkel en een droge kelder voor opslag beschikbaar.

Parkeren:
Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein en openbare parkeergelegenheden zijn in de winkelstraat en omliggende straten voldoende beschikbaar.

Bestemming:
‘Voorzieningen’. Hierbij valt onder andere te denken aan detailhandel en dienstverlenende bedrijven. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij ons kantoor of bij de gemeente Rheden.

Huurcontracten:
De winkel heeft een uitstekende huuropbrengst en is al langere tijd aan dezelfde huurder verhuurd.
De bovenwoning is ook verhuurd. De bovenwoning is een gemoderniseerde en goed verhuurbare woning en kent nagenoeg geen leegstand evenals de winkel.

Aanvaarding:
In overleg.

Interesse?

neem dan direct even contact met ons op! vul onderstaand formulier in of bel

026-361 70 23

Streetview