Assink NVM Makelaars

MAKELAAR IN DIEREN NODIG?
HOE KIEST U?

Als u op deze pagina terecht bent gekomen wilt u waarschijnlijk uw woning verkopen of een huis aankopen? En zoekt u hierbij ondersteuning van een makelaar in Dieren?

Door het aantrekken van de huizenmarkt is ook het aantal makelaars in de omgeving toegenomen. Hoe zorgt u dat u de juiste makelaar kiest?

 • Lokale kennis

  Ga voor lokale kennis. Een makelaar uit de omgeving van Dieren kent de woningmarkt op zijn/haar duimpjes en kan u daarom optimaal adviseren. Ook beschikt een regionale makelaar over het juiste netwerk om uw woning onder de aandacht te brengen óf om uw droomwoning tijdig te spotten.

 • Goed geschoolde makelaar

  Wet- en regelgeving rond de woningmarkt verandert continue. Het is belangrijk dat uw makelaar op de hoogte is van deze ontwikkelingen om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en om latere problemen te voorkomen.

 • Een goed gevoel

  Kies een makelaar waar u een goed gevoel bij heeft! Eentje waarmee het klikt en die u de koop/verkoop van uw huis toevertrouwt.

WAAROM KIEZEN VOOR ASSINK?
UW MAKELAAR IN DIEREN

Bij Assink NVM Makelaars bent u aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Al meer als 50 jaar actief in Dieren en omgeving. Als u kiest voor Assink kiest u voor:

 • Deskundig advies

  Wij hebben zeer ervaren, goed geschoold personeel. Onze makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en volgen doorlopend bijscholing. Wij kunnen u dus kundig adviseren bij de koop of aankoop van uw huis.

 • Regionale expertise

  Assink NVM is al meer dan 50 jaar actief in Dieren (alsook in Rozendaal, Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom en Arnhem-Noord). Wij kennen de markt dus goed en staan in nauw contact met onze collega’s. Zo kunnen wij snel uw droomhuis vinden of uw woning verkopen.

 • Nuchtere en persoonlijke aanpak

  No nonsense en op maat. Zowel het contact als in de promotie van uw woning. Wij werken met doelgroepgerichte marketingmiddelen die hun resultaat hebben bewezen en die de verkoop van uw huis ondersteunen. Zowel offline als online.

 • Enthousiasme

  Passie voor het vak is onze gezamenlijke drijfveer. Wij begeleiden u dan ook met veel plezier.

MEER WETEN?
JA, IK WIL KENNISMAKEN

Enthousiast? Of vragen over het (ver-)kopen van een woning?
Wij sparren graag vrijblijvend met u.

Zij gingen u voor
Wat onze klanten over ons zeggen

Wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE
close-link
Klik hier
Vragen? App ons!