MAKELAAR IN WESTERVOORT NODIG?
HOE MAAKT U DE JUISTE KEUZE?

Als u op deze pagina terecht bent gekomen wilt u waarschijnlijk uw woning verkopen of een huis aankopen? En zoekt u hierbij ondersteuning van een makelaar in Westervoort?

Door het aantrekken van de huizenmarkt is ook het aantal makelaars in Westervoort toegenomen. Hoe zorgt u dat u de juiste kiest?

 • Lokale kennis

  Ga voor lokale kennis. Een makelaar uit de omgeving van Westervoort kent de woningmarkt op zijn/haar duimpjes en kan u daarom optimaal adviseren. Ook beschikt een regionale makelaar over het juiste netwerk om uw woning onder de aandacht te brengen óf om uw droomwoning tijdig te spotten.

 • Goed geschoolde makelaar

  Wet- en regelgeving rond de woningmarkt verandert continue. Het is belangrijk dat uw makelaar op de hoogte is van deze ontwikkelingen om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en latere problemen te voorkomen.

 • Een goed gevoel

  Kies een makelaar waar u een goed gevoel bij heeft! Eentje waarmee het klikt en die u de koop/verkoop van uw huis toevertrouwt.

WAAROM KIEZEN VOOR ASSINK?
UW MAKELAAR IN WESTERVOORT EN OMGEVING

Bij Assink NVM Makelaars bent u aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in Westervoort en omgeving. Als u kiest voor Assink kiest u voor:

 • Deskundig advies

  Wij hebben zeer ervaren, goed geschoold personeel. Onze makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en volgen doorlopend bijscholing. Wij kunnen u dus kundig adviseren bij de koop of aankoop van uw huis.

 • Regionale expertise

  Assink NVM is al meer dan 50 jaar actief in Westervoort en omgeving (o.a. ook in Duiven, de gemeente Rheden, Rozendaal en Arnhem). Wij kennen de markt dus goed en staan in nauw contact met onze collega’s. Zo kunnen wij snel uw droomhuis vinden of uw woning verkopen.

 • Nuchtere en persoonlijke aanpak

  No nonsense en op maat. Zowel in de promotie van uw woning als in het contact.

 • De juiste marketing

  Wij werken met doelgroepgerichte marketingmiddelen die hun resultaat hebben bewezen en die de verkoop van uw huis ondersteunen. Zowel offline als online.

 • Enthousiasme

  Passie voor het vak is onze gezamenlijke drijfveer. Wij begeleiden u dan ook met veel plezier.

MEER WETEN?
JA, IK WIL EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Enthousiast? Vragen over het verkopen van uw woning? Of over de aankoop?
Wij sparren graag met u.

ZIJ GINGEN U VOOR

Geweldig inzet van de makelaar, geen moeite te veel, vriendelijk en enthousiast. De relatief hoge courtage verdient zich op die manier terug. Aan te bevelen.
Betrouwbare makelaar, komt afspraken na en is goed benaderbaar om snel te kunnen schakelen. De makelaar kent de lokale markt goed en geeft goed passend advies.

Zij gingen u voor
Wat onze klanten over ons zeggen

Wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE
close-link
Klik hier
Vragen? App ons!