Sparen? Ga beleggen!

Door onze verhuurmakelaar Nadine Wunderink.

De gemiddelde spaarrente daalt al sinds 2012. Dit komt vooral door de verlagingen van de ECB-rente, het belangrijkste rente tarief van de Europese Centrale Bank. Per 1 september 2017 is de gemiddelde spaarrente voor een 1-jaars deposito: 0,46%. Je geld op de bank zetten levert dus niet veel op. Een alternatief dat meer rendement geeft is beleggen in vastgoed. Hier is al snel een rendement tussen de 3 en 5% te behalen. Vastgoed is op de lange termijn waardevast en dus een relatief veilige belegging.

Daarom helpen wij onze klanten graag met het aankopen van objecten voor belegging. Niet alleen adviseren en bemiddelden wij bij de aankoop van een object, ook verzorgen wij het verhuurproces. Want het verhuren van een woning of appartement brengt u niet alleen rendement, maar ook het nodige regelwerk. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Het hebben van een goede, stabiele huurder is echt geld waard. Dit betekent namelijk minder verloop en dus minder kosten door wisseling van huurders. Daarom doen wij altijd grondige achtergrondchecks van onze kandidaten, door bijvoorbeeld een kredietcheck. Door daarnaast de afspraken, het opstellen van het huurcontract en de inspecties te verzorgen, hoeft u zich als belegger niet bezig te houden met de rompslomp van het verhuurproces.

Bent u geïnteresseerd in de diensten die wij kunnen bieden voor u als belegger of verhuurder? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie.Vragen? App ons!