Verkocht

De Steeg - Parkweg

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.

Algemeen
Plaats
De Steeg
Postcode
6994 CM
Bouw
Geen eigenschappen
Indeling
Geen eigenschappen
Oppervlakten
Geen eigenschappen

Woning
Omschrijving

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN

Bekijk daarom de film welke een impressie geeft van een het concept ontwerp voor een vrijstaande, levensloopbestendige bungalow op schitterend perceel aan de rand van Landgoed Rhederoord aan de voet van de Veluwezoom.

Een huis als dit vindt u nergens anders!

Voor dit perceel van 980 m2 met woonbestemming is een concept plan gemaakt door Hurenkamp Architecten voor een levensloop bestendige, energie zuinige bungalow. Deze bungalow met een vloeroppervlak van ca. 143 m2 biedt o.a. twee ruime slaapkamers met toegang tot een patio, twee badkamers, een werkkamer en ruime, zon,- en tuingerichte woonkamer met open keuken en toegang tot bijkeuken. Er is een vrijstaande garage (ca. 21 m2) te realiseren parkeerruimte op eigen terrein.

De achtertuin ligt op het Westen. Vanaf uw perceel loopt u zo landgoed Rhederoord op en bereikt u binnen een minuut de fiets en moutainbike paden van de Veluwe en Posbank.

Het dorp De Steeg ligt prachtig tussen de IJssel en de Veluwezoom en heeft ca. 1245 inwoners. U hebt Landgoed Rhederoord en Middachten op korte afstand. Het dorp De Steeg biedt naast veel natuurschoon en mooie landgoederen een lagere school en een aantal winkels. Ook het prachtige natuurgebied de Posbank is nabij evenals de jachthaven van De Steeg. U kunt vanuit De Steeg op diverse manieren heerlijk recreƫren.

Op twee kilometer afstand ligt Rheden, met een station, veel openbare voorzieningen, supermarkten, winkels, station en medisch centrum. Met de auto bent u in een kwartier in Arnhem. Middelbare scholen bevinden zich in Dieren, Velp en Arnhem, per bus en op de fiets goed bereikbaar vanuit het dorp.

Benieuwd naar de prachtige omgeving?! Ga dan naar onze website voor een omgevingsfilm.

Interesse?

neem dan direct even contact met ons op! vul onderstaand formulier in of bel

026-361 70 23

Woning
Streetview