Verkocht

Velp - Den Heuvel 170

Vraagprijs
€ 100.000,- k.k.

Algemeen
Plaats
Velp
Postcode
6881 VK
Soort
galerijflat
Kenmerk
appartement
Liggingen
in centrum, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving
Bouw
Bouwjaar
1972
Open portiek
Nee
Woonlaag
4
Aantal woonlagen
5
Indeling
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Tuintypen
geen tuin
Overig
hal
Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Oppervlakten
Inhoud
124 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
46 m2

Woning
Omschrijving

Compact, ideaal in het centrum gelegen twee kamer appartement, met fraai ruim uitzicht over Velp. Het appartement is gelegen in complex “Den Heuvel” dat recent een modernisering aan de buitenzijde heeft ondergaan.

Den Heuvel ligt in hartje Velp, met winkels onder de woningen en bushalte en grote parkeerplaats voor de deur. Op deze parkeerplaats vindt iedere week de markt plaats. Het station is op loopafstand gelegen.

Den Heuvel is een goed onderhouden complex, waar ook service wordt verleend. Zo wordt de post bij uw appartement bezorgd, uw vuilnis twee maal per week bij uw deur opgehaald en oud papier één maal. Er zijn huismeesters die zorgen voor het gebouw en de veiligheid.

Het appartement bestaat uit een woonkamer met groot raam op het Zuiden en ruim uitzicht, aangrenzend een compacte, half open keuken met zicht op de woonkamer. De keuken heeft een eenvoudig keukenblok. Via de hal met garderobehoek bereikt u een ruime slaapkamer die toegang biedt tot badkamer met bad, toilet en wastafel. In de badkamer is er ruimte voor wasapparatuur.

Recent zijn de raamkozijnen vervangen door kunststof puien met isolatieglas en draai/kiepramen.
De VVE heeft daarnaast aanpassingen voor de brandveiligheid gedaan. Vorig jaar zijn alle gevels van de gebouwen gesausd en alle kozijnen vervangen. Tevens zijn er zonnepanelen geplaatst voor algemene elektra en is er in het gebouw LED verlichting geplaatst. Er is een afgesloten entree met video intercom systeem.

Het appartement heeft een eigen berging in de onderbouw.

Per maand betaalt u een bedrag van € 81,02 aan de VVE. In deze servicekosten zit de verzekering van het gebouw, onderhoud en reservering voor groot onderhoud, onderhoud liften, elektra verbruik in de algemene delen van het gebouw, glas bewassing e.d.

Daarnaast betaalt u een voorschot van € 55,- per maand voor gasverbruik (dit appartement heeft geen eigen CV ketel, dus u hebt hiernaast geen stookkosten)

Aan de Cooperatieve vereniging, welke service verleend en de huismeesters in dienst heeft, betaalt u € 86,59 per maand.

Interesse?

neem dan direct even contact met ons op! vul onderstaand formulier in of bel

026-361 70 23

Brochure

Voor deze woning is een brochure beschikbaar met alle informatie van deze woning.

Download

Woning
Plattegrond

Woning
Streetview

Vragen? App ons!