Rheden - Valkenbergerweg 17

Vraagprijs
€ 895.000,- k.k.

Algemeen
Plaats
Rheden
Postcode
6991 JA
Soort
landhuis
Type
vrijstaande woning
Liggingen
aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Bouw
Bouwjaar
1929
Kwaliteit
normaal
Isolatievormen
dakisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Indeling
Aantal verdiepingen
4
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Totaal aantal garages
1
Tuintypen
achtertuin, voortuin, zijtuin
In kelder
toilet, wasruimte
Overig
toilet, tochtportaal, bijkeuken, hal
Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Oppervlakten
Perceel oppervlakte
1.656 m2
Inhoud
1.125 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
339 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
88 m2

Woning
Omschrijving

WONEN MET UW PAARDEN AAN HUIS DIRECT AAN DE BOSSEN VAN DE VELUWEZOOM ?

Dit unieke landhuis met paardenstallen, desgewenst weilanden, en kantoor/hobbyruimte aan de voet van de Posbank maakt dit mogelijk.

Dit volumineus vrijstaand landhuis met paardenstallen en indien gewenst eigen weiland is gelegen op fantastische en unieke locatie nabij de bosrand aan de voet van de Posbank. Het huis mag dan ook met recht de naam “Eldorado” dragen.

De woning, gebouwd in 1929, maar in 2012/2013 intensief gemoderniseerd, heeft schitterend vrij uitzicht over de glooiende landerijen aan de voorzijde en over de fraaie tuin en weilanden aan de achterzijde. De weilanden zijn direct toegankelijk vanuit eigen tuin. Zowel tuin als huis bieden veel privacy.

Paardenstalling en weiden en directe uitrij mogelijkheid
Er zijn twee paardenstallen aanwezig met ruimte voor foerage en een gedraineerde paddock. Indien gewenst is een perceel (weiland) bij te kopen. In dit weiland is een inloopstal aanwezig. Er is directe aansluiting op de ruiterpaden van de uitgestrekte Veluwezoom en de Veluwetrail.

Het huis perceel biedt veel privacy door ligging op een heuvel op afstand van de weg, welke overigens doodlopend is en zeer weinig verkeer kent.

Het huisperceel is 1.656 m2 groot. Het weiland grenst aan het huisperceel en is aaneengesloten gelegen.

Ruimte voor werken aan huis of hobby
Naast veel woonruimte (een gebruiksoppervlak van 339 m2) biedt deze woning ook extra ruimte voor kantoor of hobby in de aanbouw en een garage die ruimte biedt voor twee auto’s. De kantoorruimte is 10 x 4.8 meter en hieronder is een studio van 5.9 x 4.8 meter en garage van 5.9 x 4.8 meter gelegen. Dit gedeelte heeft een eigen entree.

Nabij uitvalswegen, openbaar vervoer en voorzieningen
Het huis is gelegen op korte afstand van het dorp Rheden waar u de dagelijkse benodigde voorzieningen vindt. Rheden is daarnaast goed ontsloten, het ligt aan de A 348 op 5 auto minuten van Velperbroek. Er is een station op 10 minuten loopafstand van de woning en bushalte op 2 minuten loopafstand. Rheden heeft lagere scholen, middelbare scholen zijn gelegen in Dieren, Velp of Arnhem op fietsafstand. Arnhem heeft ook een internationale en twee talige middelbare school

De woning biedt:

Onder verdieping: kelder

Begane grond: entree, hal, toilet ruimte, royale Z- vormige woonkamer met deuren naar de tuin en aangrenzende eetkamer en keuken. De eetkamer biedt toegang tot bijkeuken met achterdeur en hal waarvan uit het kantoor, de tuin en wasruimte, douche en toilet bereikbaar zijn. Tevens zijn de studio en garage ruimte vanuit hier toegankelijk.

1e verdieping: overloop, zeer ruime ouderslaapkamer met eigen moderne badkamer en toegang tot ruime garderobekamer/studeerkamer en balkon, tweede slaapkamer met toegang studeerkamer en balkon, 2e moderne badkamer en groot balkon. Op deze verdieping zijn eenvoudig vier slaapkamers te creëren.

2e verdieping: zeer ruime slaapkamer/studio met eigen bad voorziening en toilet.

Het huis biedt een zeer ruime kantoorruimte (48 m2) welke via het huis en met eigen entree te bereiken is. Onder deze kantoorruimte is een studio van 46 m2 aanwezig en is de garage (28 m2) gelegen.

Het buitenschilderwerk dient uitgevoerd te worden.

Kortom: een huis met mogelijkheden en potentie op een unieke plek in Nederland!

Interesse?

neem dan direct even contact met ons op! vul onderstaand formulier in of bel

026-361 70 23

Brochure

Voor deze woning is een brochure beschikbaar met alle informatie van deze woning.

Download

Woning
Plattegrond

Woning
Streetview

Wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE
close-link
Klik hier
Vragen? App ons!