onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Haagdoornstraat 2 te Arnhem, vraagprijs € 175.000,- k.k.

Aan rustige straat gelegen jaren ’30 hoekwoning in Malburgen-West. Door de gunstige ligging op de hoek van de straat kijkt u vanuit de zijkant uit naar groen, waar vervolgens de Stadsblokken achterliggen. Het centrum van Arnhem is slechts een kwestie van de John Frostbrug oversteken en ook de mooie uiterwaarden van de Rijn zijn op loopafstand gelegen.

Steenbakkersweg 22 te Rheden, vanafprijs € 365.000,- k.k.

Wonen en werken combineren? Dat kan in deze charmante jaren ’30 twee-onder-een-kapwoning!

De woning heeft vier slaapkamers, een ruime garage en een praktijk-/kantoorruimte. Door de gunstige ligging op de hoek zijn de garage en de praktijk-/kantoorruimte ook via een aparte toegangsdeur-/pad bereikbaar. Zo kunt u uw werk aan huis uitvoeren maar privé en werk toch gescheiden houden.

Vragen? App ons!