onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Arnhem – Bronbeeklaan 36€ 477.500,- k.k.

Uitstekend onderhouden, een fraaie tuin, een ruime garage en een oprit voor twee auto’s. Dat zijn enkele kenmerken van dit charmante dertiger jaren huis. Dit gezinshuis is gelegen op een prima locatie in de wijk Paasberg met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde én op steenworp-afstand van diverse parken.

Velp – Alleen op aanvraag€ 475.000,- k.k.

Zeer ruime, goed onderhouden geschakelde semi-bungalow met grote garage/berging, gelegen op een perceel van 650 m2. De woning heeft een riante leefruimte op begane grond, twee slaapkamers en twee badkamers. Er zijn meer slaapkamers te maken. De tuin is rondom gelegen, fraai aangelegd en biedt veel privacy.

Het huis is goed geisoleerd en voorzien van 14 zonnepanelen en deels van rolluiken.

De woning is gelegen in Velp- Zuid.

Velp – Den Heuvel 220€ 137.500,- k.k. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Goed onderhouden driekamerappartement in het centrum van Velp gelegen. Het appartement heeft aan de voor- en achterzijde fraai uitzicht. Door de centrale ligging van het appartement zijn alle voorzieningen direct onder handbereik en openbaar vervoer ligt op loop afstand. Het appartement is gelegen op de vijfde en tevens bovenste woonlaag van dit gedeelte van het complex.

Velp – Hoofdstraat 160€ 155.000,- k.k.

Gelegen in de ‘Naeff flat’:
– 63 m2 woonoppervlakte
– 1 slaapkamer
– balkon op het zuiden
– vrij uitzicht over de Hoofdstraat
– bouwjaar 1959
– gelegen op de bovenste (4e) verdieping
– verwarming via blokverwarming

Velp – markante helft van monumentale villa€ 484.000,- k.k.

Zeer markante, grootste helft van dubbele villa uit 1904 voor een liefhebber van originele elementen. Gemeentelijk monument. De villa is in goede staat van onderhoud maar niet luxe of modern afgewerkt en gelegen op een perceel van 450 m2. in het centrum van Velp. Het woonoppervlak is ca. 230 m2.

De woning heeft 8 kamers met mogelijkheid tot extra kamers op zolder, en tuin aan voor en zijkant van de woning en een besloten achtertuin, ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein en in de drie carports.