onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Arnhem – Bronbeeklaan 36€ 477.500,- k.k.

Uitstekend onderhouden, een fraaie tuin, een ruime garage en een oprit voor twee auto’s. Dat zijn enkele kenmerken van dit charmante dertiger jaren huis. Dit gezinshuis is gelegen op een prima locatie in de wijk Paasberg met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde én op steenworp-afstand van diverse parken.

Rheden – Laakweg 9-A€ 689.000,- k.k.

DE VRAAGPRIJS BETREFT EEN AANTREKKELIJKE VANAFPRIJS: VANAF DIT NIVEAU WORDT UW BOD SERIEUS IN OVERWEGING GENOMEN. Dit moderne, in 2010 gerealiseerde herenhuis dient u te zien om een goede indruk te krijgen. Met vier woonverdiepingen biedt dit huis een heerlijke woonruimte, daarnaast maken de schitterende, ommuurde tuin met verwarmd zwembad, veranda over de hele breedte aan de achterzijde, een perfecte en luxe staat van afwerking en begane grond verdieping die voor werken aan huis geschikt is, dit huis tot een uniek object. Wij nodigen u dan ook uit om kennis te maken met dit huis en op slag verliefd te worden!

Velp – Alleen op aanvraag€ 475.000,- k.k.

Zeer ruime, goed onderhouden geschakelde semi-bungalow met grote garage/berging, gelegen op een perceel van 650 m2. De woning heeft een riante leefruimte op begane grond, twee slaapkamers en twee badkamers. Er zijn meer slaapkamers te maken. De tuin is rondom gelegen, fraai aangelegd en biedt veel privacy.

Het huis is goed geisoleerd en voorzien van 14 zonnepanelen en deels van rolluiken.

De woning is gelegen in Velp- Zuid.

Velp – markante helft van monumentale villa€ 484.000,- k.k.

Zeer markante, grootste helft van dubbele villa uit 1904 voor een liefhebber van originele elementen. Gemeentelijk monument. De villa is in goede staat van onderhoud maar niet luxe of modern afgewerkt en gelegen op een perceel van 450 m2. in het centrum van Velp. Het woonoppervlak is ca. 230 m2.

De woning heeft 8 kamers met mogelijkheid tot extra kamers op zolder, en tuin aan voor en zijkant van de woning en een besloten achtertuin, ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein en in de drie carports.

Velp – Nieuw Schoonoord 270€ 245.000,- k.k.

Ruim 3-kamerappartement van 82 m2 op de tweede etage met een balkon op het zuiden en fraai zicht op de mooie binnentuin. Een ruime berging in de onderbouw is in de koopprijs inbegrepen.

Velp – Oranjestraat 3-A€ 275.000,- k.k.

Modern 3-kamerappartement in het centrum van Velp met parkeerplaats en twee bergingen in de onderbouw.

Velp – Oranjestraat 30€ 135.000,- k.k.

In hartje centrum Velp gelegen, drie kamer hoekappartement (voormalig 4 kamer) met 2 balkons en separate berging. Dit appartement is vorig jaar nog opgeknapt en daarom instapklaar! Het appartement ligt in een uit 1960 daterend complex, wat door de VVE goed bijgehouden wordt. De VVE is dan ook actief en gezond en de servicekosten zijn betaalbaar.

Velp – Rietganssingel 105€ 229.000,- k.k.VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

Fraai gelegen hoekwoning met rondom een grote, zonnige tuin en vrij uitzicht op groenstrook. Deze gezinswoning ligt op loopafstand van landgoed “Biljoen” met zijn parken en vijvers. De in 1963 gebouwde woning heeft vier slaapkamers op de verdieping. De ruime en diepe achtertuin is zonnig en rustig gelegen en is ook van buitenaf bereikbaar via een toegangspoort. Verder is er een stenen schuur. De woning dient gemoderniseerd te worden hetgeen wel alle kansen biedt alles naar eigen inzicht en smaak in te richten.