onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Velp – De Straatweiden 64€ 235.000,- k.k.

VRAAGPRIJS = VANAFPRIJS! Leuk gelegen hoekwoning met zonnige tuin en parkeerplaats voor twee auto’s op eigen terrein. Deze fraai, met vrij uitzicht gelegen hoekwoning heeft nu drie slaapkamers maar er zijn eenvoudig 4 slaapkamers te realiseren. Op de tweede verdieping is een grote dakkapel geplaatst waar nu een ruime slaapkamer is ( de hoogte is hier wel deels lager dan 2 meter). De tuin ligt op het westen en is zonnig en vrij gelegen. Achter in de tuin staat een ruime schuur met elektra, er is ook een achterom.

Velp – markante helft van monumentale villa€ 500.000,- k.k.

VRAAGPRIJS = VANAFPRIJS! Zeer markante, grootste helft van dubbele villa uit 1904 voor een liefhebber van originele elementen. Gemeentelijk monument. De villa is in goede staat van onderhoud maar niet luxe of modern afgewerkt en gelegen op een perceel van 450 m2. in het centrum van Velp. Het woonoppervlak is ca. 230 m2. De woning heeft 8 kamers met mogelijkheid tot extra kamers op zolder, en tuin aan voor en zijkant van de woning en een besloten achtertuin, ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein en in de drie carports.

Velp – Stationsplein 116€ 185.000,- k.k.

Modern 2-kamerappartement, op 9e etage gelegen, met prachtig uitzicht over Velp en omstreken. Middels stijlvol stalen kozijn met grote ramen is een aparte multifunctionele unit in de leefruimte geplaatst. Op dit moment in gebruik al slaapplek, ook goed te gebruiken als hobby-/werkplek. Hiernaast is er nog een aparte slaapkamer aanwezig. De moderne matzwarte open keuken is voorzien van koelkast, oven, inductiekookplaat, recircultatiekap, vaatwasser, aparte kast waar aansluiting wasapparatuur en boiler is geplaatst. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en inloopdouche.

Velp – Willem Honigweg 27€ 185.500,- k.k.

Fijn 2-kamerappartement op de 3e etage van de Biljoenflat te Velp. Dit nette appartement beschikt over een dichte keuken, goede slaapkamer, berging in de onderbouw en een parkeerplaats op het eigen terrein van de VvE welke middels een slagboom is af te sluiten. Door de centrale ligging is het appartement zeer geschikt voor starters, maar ook voor ouderen. Voorzieningen als station, bushalte en winkels zijn nabij gelegen en uitvalswegen voor de forens zijn snel bereikbaar. Woonoppervlakte 62 m2.

Vragen? App ons!