Assink NVM Makelaars

onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Op toplocatie gelegen charmante gemoderniseerde bovenwoning

In het gewilde Sonsbeekkwartier gelegen charmante gemoderniseerde bovenwoning met uitzicht door de grote raampartijen.

Deze ruim opgezette 3-kamer bovenwoning heeft door zijn ligging bovenin de straat een uniek en vrij uitzicht vanaf het op het zuiden gelegen balkon. De royale en lichte woonkamer beschikt over ornamenten en twee sierschouwen. Naast twee slaapkamers heeft de woning een ruime badkamer. Er is door de huidige bewoner en voorgangers gemoderniseerd en verbouwd met behoud van historische charme waardoor de woning instapklaar is. De woning heeft een eigen opgang en berging in het souterrain. Woonoppervlak: 105 m2.

Vraagprijs: € 400.000,- k.k.

Vrijstaande villa in Velp Noord

Vrijstaande villa uit 1928, met robuuste en karakteristieke uitstraling, gelegen in Velp Noord op ideale locatie. De woning is zo ontworpen dat de zon volop binnen komt en heeft een erg prettige en gezellige indeling met meerdere ruimten die wel in verbinding met elkaar staan op de begane grond en vijf slaapkamers en twee badkamers.

De woning heeft tuin rondom, een vrijstaande stenen garage van ca. 20 m2 en betonnen schuur.

Het woonoppervlak is ca. 250 m2, het perceel is 742 m2 groot.

Oplevering kan in september 2023 plaatsvinden.

Vraagprijs € 1.200.000,- k.k.

Vragen? App ons!