Assink NVM Makelaars

onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Arnhem – Adama van Scheltemastraat 15 – vraagprijs € 595.000,- k.k. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Tot in de puntjes verzorgd en hoogwaardig afgewerkte geschakelde 2-onder-1 kapwoning (1929) op eigen grond in de geliefde jaren 30 wijk De Paasberg in Arnhem. Totale perceeloppervlak van 213 m2 met een zonnige omsloten tuin op het zuiden. Totale woonoppervlakte is 120 m2. Aansluiting riolering, elektra, meterkast zijn volledig vernieuwd. Energielabel C.

Vrijstaande villa in Velp Noord

Vrijstaande villa uit 1928, met robuuste en karakteristieke uitstraling, gelegen in Velp Noord op ideale locatie. De woning is zo ontworpen dat de zon volop binnen komt en heeft een erg prettige en gezellige indeling met meerdere ruimten die wel in verbinding met elkaar staan op de begane grond en vijf slaapkamers en twee badkamers.

De woning heeft tuin rondom, een vrijstaande stenen garage van ca. 20 m2 en betonnen schuur.

Het woonoppervlak is ca. 250 m2, het perceel is 742 m2 groot.

Oplevering kan in september 2023 plaatsvinden.

Vraagprijs € 1.200.000,- k.k.

Vragen? App ons!