onze woningen in
stille verkoop

 

Zoekt u een woning die net niet te vinden is in het woningaanbod op Funda of andere sites? Of wilt u wel verkopen maar heeft u redenen om niet naar buiten te treden met uw woning? Wij bieden de mogelijkheid van “stille verkoop” aan. De woningen die in de stille verkoop staan zijn wel te koop, maar niet openbaar op de markt. Vraag ons gerust naar ons aanbod en laat uw zoekprofiel bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Velp – De Straatweiden 64€ 235.000,- k.k.VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

VRAAGPRIJS = VANAFPRIJS! Leuk gelegen hoekwoning met zonnige tuin en parkeerplaats voor twee auto’s op eigen terrein. Deze fraai, met vrij uitzicht gelegen hoekwoning heeft nu drie slaapkamers maar er zijn eenvoudig 4 slaapkamers te realiseren. Op de tweede verdieping is een grote dakkapel geplaatst waar nu een ruime slaapkamer is ( de hoogte is hier wel deels lager dan 2 meter). De tuin ligt op het westen en is zonnig en vrij gelegen. Achter in de tuin staat een ruime schuur met elektra, er is ook een achterom.

Velp – markante helft van monumentale villa€ 500.000,- k.k.

VRAAGPRIJS = VANAFPRIJS! Zeer markante, grootste helft van dubbele villa uit 1904 voor een liefhebber van originele elementen. Gemeentelijk monument. De villa is in goede staat van onderhoud maar niet luxe of modern afgewerkt en gelegen op een perceel van 450 m2. in het centrum van Velp. Het woonoppervlak is ca. 230 m2. De woning heeft 8 kamers met mogelijkheid tot extra kamers op zolder, en tuin aan voor en zijkant van de woning en een besloten achtertuin, ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein en in de drie carports.

Vragen? App ons!